Szabadidő

Ezzel tarolni fogsz: legpoénosabb tréfák április 1-jére

Van, aki évek óta csinálja, és persze vannak, akik még csak kacérkodnak a gondolattal: barátokat, ismerősöket jól megviccelni, hogy aztán együtt lehessen röhögni. Adunk pár tippet, amivel biztosan nagy lesz a siker április 1-jén.

Április 1-je a tréfálkozás és bolondozás ideje, persze nemcsak nálunk, de számos más országban is ilyenkor lesznek nagyon vicces kedvükben a kollégák, barátok, ismerősök. Mindenkinek meglódul a fantáziája, egyeseknek kicsit jobban is. Az április 1-jei tréfák között egészen ártalmatlanok is vannak, mikor csak aprócska bosszúságot okozunk a célszemélynek. A legjobb, ha minden esetben kipuhatoljuk az áldozat gyenge pontját, hiszen ettől is függ, mennyire talál be egy-egy poén. Ha valaki például a hasát szereti, annak sok borsot törhetünk az orra alá egy kamukajás áprilisi tréfával. De léteznek kifejezetten vicces szülőknek kitalált poénok is, amivel április 1-jén gyerekeiket tréfálhatják meg, kölcsönkenyér visszajár alapon.

És persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a munkahelyen is tréfás poénokkal emlékezzünk meg április 1-jéről. Könnyedén átvészelhetünk egy 8-10 órás munkanapot, ha végigröhögjük.

Tréfák április 1-jére:

Ki kér egy szelet csokis sütit? Erre tuti mindenki lecsap, bár egy kicsit szivacsos.

Pinterest

 Lesz itt sikítozás!

Pinterest

 A gyerek ezért nagyon fog haragudni

Pinterest

 Csak egy lufi és egy gombostű kell hozzá

Pinterest

 Nem erre számítottál?

Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top