Szabadidő

Durván elromlik az időjárás, szerdától ősz lesz

Van még pár óra ebből a remek időből, aztán véget ér. Holnap a hidegfronttal lehűlés és csapadék érkezik az országba.

Hidegfront érkezik holnap, esővel és lehűléssel, emiatt már ma este felhősödés kezdődik Észak-Magyarországon, ahol helyenként akár zápor is kialakulhat. Ezeken a helyeken a szél átmenetileg viharossá fokozódhat. Éjszaka a hőmérséklet 10-17 fok között alakul.

Forrás: kiderul.hu
Keddi maximumok – Forrás: kiderul.hu

Kedden már hidegfronti hatás és erőteljes gomolyfelhő-képződés várható országszerte, észak-keleten még azért kisüthet a nap, többfelé várható zápor, helyenként zivatar is előfordulhat jégesővel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul, míg éjszaka 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán közepesen és erősen felhős időszakok és területek váltakoznak majd, és országszerte kell záporra, néhol zivatarra számítani. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. A hét második felében még hűvösebb időt ígér a kiderul.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top