Szabadidő

Légy boldog te is Boldogkőváralján! (X)

Hogy hogyan? A Mandalaház "titkos" receptjéből minden kiderül!

Süt a nap odakint végre, pattognak a rügyek, zöldellnek a fák, a tavasz illatát érezzük a lágy, meleg szellő simogató fuvallatában. Hogyan is tudnánk ilyen időben otthon ülni? Az ember ilyenkor már alig várja, hogy végre kimozdulhasson és feltöltse testét-lelkét a megújulás energiáival. Ha igazán különleges kényeztetésre vágytok akkor van egy szuper ajánlatunk!

Látogassatok el Boldogkőváraljára, és töltsetek el néhány napot a nyugalom szigetén, a stílusos Mandalaházban. Miért pont ott? A “mandalás lányokat” kérdeztük, vajon mi lehet ennek az apró – már nevében is hívogató – zempléni falucskának és az ott felépült vendégháznak a “titka”. Mi az, ami az ország legtávolabbi zugából is idevonzza a pihenni vágyó embereket?

Hárman lányok álmodtuk meg, és hoztuk létre a Mandalaházat azoknak, akik a szabadságukat olyan helyen szeretnék eltölteni, ahol jobb, mint otthon, vagy legalább annyira jó.

A receptünk egyszerű, íme a hozzávalók:

 

1. Végy egy gyönyörű helyet, változatos, vadregényes tájjal, történelmi helyszínekkel kulturális, és gasztro felfedeznivalókkal

Szerencsénkre nem kellett messzire mennünk, hogy ezt megtaláljuk, hiszen összeköt minket a boldog(kői) gyermekkor. Itt mindenki megtalálja a kedvére való programot. A természet egész évben kirándulásra hívogat a Zemplén lankáin, van várunk is, sőt a legjobb pálinka is nálunk készül a Bestillo Pálinkaházban.

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

2. Adj, hozzá egy stílusos, részleteiben is igényes, mégis otthonos vendégházat

“Az ördög a részletekben rejlik” – szokták mondani és milyen igaz! Ezt tartottuk szem előtt mi is. Így történt, hogy nálunk még a szappan és törölköző színe is harmonizál a szobák alapszínével és egyedileg tervezett bútorok, párnák, faliképek, textilek stílusos összhangja varázsol barátságos hangulatot.

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

3. Bolondítsd meg egy csipetnyi egyediséggel, leheletnyi harmóniával

Nemcsak a sajátos “mandalás” enteriőr, a minőségi berendezés vagy a hangulatos kert az, amitől mi mások vagyunk. Apró figyelmességekkel, szolgáltatásokkal igyekszünk vendégeink kedvében járni. Nálunk friss, ropogós welcome süti fogadja a vendégeket, télen mézeskaláccsal, nyáron házi limonádéval várjuk a hozzánk érkezőket. A konyhánkban található almáriumból pedig bárki megkóstolhatja kedvenc borászaink borát, lekvárjainkat vagy akár egy kupica Bestillo pálinkát is.

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

4. Ízesítsd az egészet helyi ízekkel

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Felkutattuk a legkiválóbb termelőket, összegyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen! A vendégeink szerint a reggelink 5*-os.

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

5. Szükség lesz még nagy adagnyi lelkesedésre és vendégszeretetre (ezekkel ne spóroljunk)

Lelkesedésben nálunk nincs hiány, tele vagyunk ötletekkel, tervekkel. Mindent megteszünk azért, hogy aki eljön hozzánk, annak egyetlen dolga maradjon csak: a pihenés!

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

Bízunk benne, hogy amilyen bizsergetően jó érzés volt kiválasztani a kézzel faragott köveket, végig simítani a kárpitmintákat vagy koccintani a millió csillagos teraszon a ház elkészültekor, olyan jó érzés a vendégeiknek is birtokba venni egy helyet, mely az igényeikre szabva készült.

Ennyi a receptünk. Gyertek és kóstoljatok bele ti is az élményekbe nálunk a Mandalaházban, Boldogkőváralján!

Légy boldog te is Boldogkőváralján!

Elérhetőségeink

cím: 3885 Boldogkőváralja, József A. u. 5.

web: www.mandalahaz.hu

facebook: www.facebook.com/mandalahaz

mail: info@mandalahaz.hu

tel: +36 70 703 6132

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top