Szabadidő

Szülinapi majális az Erzsébet Park Hotelben (X)

A múlt varázsa, a jelen kényelme és a természet gyönyörködtető látványa várja az Erzsébet Park Hotel*** Superior vendégeit a Mátrában, Parádfürdőn, Budapesttől 100 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton.

1893-ban Ybl Miklós tervei alapján épült a megkapó hangulatú Károlyi-rezidencia a kéthektáros park ölelésében. 2002-ben a múlt jegyeit őrző épület szállodaként nyílt meg, majd 2008 tavaszán a megnövekedett vendégigények kielégítésére egy új, modern épülettel, a Zsuzsanna-szárnnyal bővült.

Szülinapi majális az Erzsébet Park Hotelben (X)

99 szoba 2 épületszárnyban, köztük tágas családi szobák várják a vendégeket.

A gasztronómiai élvezetekről a 150 fős, I. osztályú étterem, a Zsuzsanna kávézó és az Erzsébet bár gondoskodnak.

Mindkét épületszárny számos wellness-szolgáltatást kínál az idelátogatóknak. Az Erzsébet-szárny egy beltéri 14 x 7 méteres hideg vizes úszómedencével, egy ülőmedencével, gőzkabinnal, finn szaunával, merülőmedencével és kondicionálóteremmel, a Zsuzsanna-szárny hatalmas pezsgőfürdővel, élménymedencével, finn szaunával, aroma- és fényterápiás kabinnal, sókabinnal, valamint nyaranta üzemelő egyedi hangulatú 10 x 20 méteres kültéri medencével várja a pihenni, wellnessezni érkező vendégeket.

Szülinapi majális az Erzsébet Park Hotelben (X)

Az aktív kikapcsolódást négypályás bowling, billiárd, salakos teniszpálya, asztali tenisz, tollaslabda, nordic walking, kerékpárkölcsönzés, a gyermekeknek játszósarok és játszótér, a természet szerelmeseinek kirándulás, túrázás teszik lehetővé.

Saját mofetta, kényeztető wellness-szolgáltatások és a mátrai klíma gyógyító hatása együtt segítik elő a fizikai és szellemi megújulást.

A céges konferenciák, csapatépítő tréningek, családi rendezvények sikerét természetes megvilágítású, korszerű technikával felszerelt termek és szolgálatkész személyzet garantálják.

Ünnepeljétek velünk Zsuzsanna-szárnyunk 9. szülinapját! Pihenjétek ki a hosszú hetek fáradalmait, és töltsétek nálunk a május elsejei hosszú hétvégét. Töltődjetek fel hangulatos szállodai szobánkban, kapcsolódjatok ki a hegyek által nyújtott pompázatos atmoszférában. Változatos programokkal várunk titeket. A teljesség igénye nélkül: bűvészshow, vezetett túrák a környékbeli látnivalókkal, animátor programok kicsiknek és nagyoknak, stand up comedy.

Bővebben az Erzsébet Park Hotel szülinapi majálisáról »

Szülinapi majális az Erzsébet Park Hotelben (X)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top