Szabadidő

Úgy meglepték az elsőst a rendőrök, hogy szólni sem tudott

Két motoros rendőr kereste fel az iskolában Petit, akiről mindenki tudja a környezetében, hogy rajong az egyenruhásokért. Volt is nagy meglepetés, a kisfiú eleinte megszólalni sem tudott a váratlan örömtől.

Kimondhatatlanul rajong a motoros és lovas rendőrökért Peti, a 8 éves kisfiú, aki a székesfehérvári Vízivárosi Általános Iskola speciális képességfejlesztést adó 1/C osztályának tanulója, akit március végén két motoros rendőr látogatott meg az iskolában.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Amikor a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályának járőrei begördültek az iskolaudvarra, Peti annyira megilletődött, hogy egy darabig szólni sem tudott. Később persze oldódott a helyzet, Peti biztosította a rendőröket arról, hogy ő is a jó oldalon áll.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A kisfiút és osztálytársait a motoros rendőrök meg is ajándékozták, akik fényvisszaverő hátizsákokat, baleset- és bűnmegelőzési mesekönyveket, bringás térd- és fejvédőket kaptak, míg Peti több igazi rendőrös baseballsapkával is gazdagodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top