Szabadidő

STRAND fesztivál 2017 – Az idei fesztiválszezon tökéletes zárása

Ha idén még nem jutottál el egyetlen zenei fesztiválra sem, akkor azért, ha voltál valamelyiken, de egy kis ráadásra vágysz, akkor pedig azért érdemes augusztus utolsó előtti hetében ellátogatnod Zamárdiba az 5. STRAND fesztiválra!

Az idő, és a fellépők sora is fergetegesnek ígérkezik, úgyhogy ne gondolkozz sokat, tereld össze a baráti társaságot, pakoljátok be a fürdőruhákat, a fesztiválszerkókat meg az unikornisos úszógumikat, és szálljatok vonatra, pattanjatok autóba, vagy üljetek fel a biciklire, és irány Zamárdi, ahol a cél a STRAND fesztivál!

STRAND fesztivál 2017 - Az idei fesztiválszezon tökéletes zárása

A négy napos zenei fesztivál augusztus 23-án kezdődik és 26-a szombat hajnalig tart, így vasárnap még bőven van lehetőség csobbanni egyet a Balaton kellemes 24 fokos vizében! 

Természetesen a STRAND-on is találkozhatsz világsztárokkal! Már rögtön az első napon itt lesz például Alan Walker, akitől ha mást nem is, a Faded című számot biztosan hallottad már, ha mégsem, akkor itt a ideje, hogy meghallgasd!

Csütörtökön a 2010-ben alapított Bastille koncertjén vehetsz részt, ha 21:30-kor a Petőfi Rádió Nagyszínpadnál jársz. A brit együttes számára az áttörő sikert és ismertséget a Pompei című szám hozta meg 2013-ban.

Magyar fellépőkben sem lesz hiány az idei STRANDon! A színpadról előszeretettel a közönségbe ugrást, a stage divingot magas szinten űző Péterfy Borit szintén csütörtökön fogod megtalálni a fesztiválon. Borit nem csak fülbemászó hangjáról ismerheted, hiszen az énekesnő színészi tehetségét is megcsillogtatta már a Terápia című magyar sorozatban. 

Ha a magyar alternatív rock stílus jobban vonz, akkor a Vad Fruttik koncertjét sem érdemes kihagynod szerda este. A zenekar magáról és zenéjéről így fogalmaz:

“A Fruttik zenéje színes, több stílust keresztező, hol odalépősebb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol ironikusabb, gitárcentrikus, izgalmas elektronikával megtámogatott zene.”

Győződj meg róla a saját füleddel!

Félsz, hogy a nagy forgatagban, és a sok színpad között lemaradsz valamelyik kedvencedről? Akkor az lesz a legjobb, ha letöltöd a fesztivál appot, és bejelölöd azokat a programokat, amiket semmiképp sem szeretnél kihagyni. IOS-re itt, Androidra pedig itt tudod beszerezni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top