Szabadidő

Te rábíznád egy műujjra, hogy helyetted matcheljen a Tinderen?

Ha a te ujjad is belefáradt már abba, hogy ezret kell lapoznod a mobilodon, míg megtalálod a tökéletes Tinder-randid, neked szól ez a videó.

Az eredeti nevén Tinda fingerre keresztelt műujj azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a leglustább tinderezőknek. Ha ismerős neked is az érzés, hány profilt kellett végiglapoznod addig, míg találtál egy normális arcot, akkor értékelni fogod ezt a találmányt.

A műujj ugyanúgy csatlakoztatható a telefonodhoz, mint egy USB-kábel. Csak meg kell adnod az első löketet, és máris beindul a szerkezet. Az ujjacska elvileg óránként 6000-szer képes lapozni, vagyis nagyban megnöveli annak esélyét, hogy megtaláld az Igazit.

A kütyüt tehát bármikor használhatod. Sörözés közben, sportoláskor, bármikor elvégzi neked a munkát. Persze hátulütői is vannak a csodaujjnak: előfordulhat, hogy olyannal hoz össze, aki egyáltalán nem tetszik. Az ujj ára átszámítva körülbelül 3500 forint.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top