Szabadidő

Horrorsérüléssel fejezte be a kerékpárversenyt a 18 éves lány

Nyílt sebbel a combján fejezte be a világbajnokságot a 18 éves brit kerékpáros. Lauren Dolant egyből kórházba szállították, a világversenyt kénytelen volt feladni.

A 18 éves brit Lauren Dolan jó eséllyel vágott neki az országúti kerékpáros-világbajnokság junior versenyének hétfői időfutamának. A fiatal kerékpárversenyző sajnos egy kátyú miatt a táv felénél hatalmasat bukott, aminek nem csak az időfutamra kihegyezett biciklije, hanem jobb térde és combja is kárát látta.

Kendőzetlenül mutatják a horrorsérülést, óvatosan kattints!

Dolan nem adta fel a versenyt, hanem biciklicsere után újra versenybe szállt, és egész jó időt ment, a bukás és a kerékpárcsere ellenére is csak alig két és fél percet kapott az időfutam győztesétől, Elena Pirrontétól.

A lány célba érkezése után egyből hordágyra, majd kórházba került, ahol ellátták sérüléseit, amelyek miatt kénytelen volt visszalépni a mezőnyversenytől, amelyben szintén indult volna – írja az Index.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top