Szabadidő

Szóvá tette a driftelés zaját, betörték a koponyáját

Dobogókőn évek óta terrorizálják a driftelők a helyieket és a turistákat, most egy férfi fejét törték be, mert rájuk szólt a zaj miatt.

Driftelő autósok tartják rettegésben éjszakánként a dobogókői lakókat és turistákat. A hétvégén egyiküket majdnem agyonverték, amikor szóvá tette a zajt – értesült az InfoRádió.

Október 2-án éjjel a helyi fogadó jurtatáborában lakók száguldó autók zajára ébredtek, a fagyott hóval borított sétányon autók drifteltek. Egy férfi és egy nő kérdőre vonta őket, majd az egyik kocsiból heten vagy nyolcan kiszálltak. A nőt megfenyegették, a férfinek pedig egy bottal beszakították a koponyáját.

Az InfoRádióval a rendőrség közölte, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

A driftelők évek óta terrorizálják az ott élőket és a turistákat, ám a helyiek szerint a hatóság semmit sem tesz ellenük. A rendőrség szerint gyakran küldenek járőrt a helyszínre, de a közterületi kamerák felszerelése segíthetne megelőzni az ilyen ügyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top