Szabadidő

Hétvégén visszatér a tél

Csütörtökön még a 9 fokot is elérheti a legmagasabb nappali hőmérséklet, aztán napról napra hidegebb lesz. Szombaton hó is eshet, vasárnap pedig csupán 0 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a középső és keleti országrészben marad a felhős idő, nyugaton hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, majd délután ott is befelhősödik az ég – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Dunától keletre alakulhat ki gyenge eső, míg a Dunántúlon legfeljebb elvétve lehet csapadék. Estétől többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4 és 9 fok között várható.

Pénteken borult idő várható, előfordulhat kisebb eső, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható.

Szombaton is borús lesz az ég, több helyen lehet eső, havas eső és . Folytatódik a fokozatos lehűlés, nappal legfeljebb 2 és 6 fok között lesz a hőmérséklet.

Vasárnap felszakadozik a felhőzet, délutánra a legtöbb helyen kisüt a nap. Szállingózhat a hó is. A nappali maximum-hőmérséklet tovább csökken az előző napokhoz képest, 0 és 4 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top