Szabadidő

Dupla áron kínálják a kamu Kiss Ádám-előadásra szóló jegyeket

A Viagogo másodlagos jegyértékesítési oldalon nem elég, hogy kétszeres áron adják a jegyeket, és tetemes kezelési költséget számolnak fel, most egy nem létező előadásra is árulnak belépőt.

A Viagogo nevű jegyüzérhálózat honlapján kamu jegyeket árulnak Kiss Ádám dumaszínházas előadásaira – írja az Index egy károsult beszámolója nyomán.

Az oldaltól eddig sem állt távol a lehúzás: dupla áron kínáltak jegyeket, majd a korábban sehol sem jelzett 20-50 százalékos kezelési költséget is levonták a gyanútlan vásárlóktól.

Most azonban nem létező előadásokra hirdetnek jegyeket. Amikor szerintük Budapesten lesz fellépése Kiss Ádámnak, akkor a stand-upos éppen Győrben lép fel a Dumaszínház hivatalos oldala szerint.

Mindezt ráadásul dupla áron. A Dumaszínház honlapján legfeljebb 3500 forintba kerül a belépő, a Viagogo viszont 7700-ért árulja a nem létező eseményre szóló jegyet, amit a végén 11 ezerért számláznak.

Az Index azt is írja, hogy a Dumaszínház még gondolkodik a lépéseken, de valószínűleg rendőrségi feljelentést tesznek. A Facebookon van egy oldaluk a Viagogo károsultjainak, vagyis a visszaélések nem ritkák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top