Szabadidő

Videó: elveszik a macskatartók munkáját – a macskák!

Oké, pont nem a munka részét veszik ki az egyenletből, hanem éppen azt, amiért a legtöbb macskás cicát tart.

A mondás szerint a kutyának gazdája van, a macskának személyzete, utóbbi hallatán pedig alighanem minden macskagazdi csak bólogatni tud. A macskák ugyanis hajlamosak önmagukra istenként, a furcsa kétlábú lényekre pedig az ő imádatukra létrehozott biorobotokként tekinteni.

A macskagazdik azonban természetesen semmiféle áldozattól nem riadnak vissza, ha kis kedvencükről van szó, elvégre a cicákat cirógatni, dorombolásukat hallgatni kell, na meg játszani velük, az pedig igazán megér minden fáradalmat.

Az alábbi videó láttán azonban elkezdhetnek aggódni, hiszen a macskák, amellett, hogy elég ügyesen ellavíroznak a cukiságon alapuló túlélési stratégiájukkal, elég intelligens lények is, gyorsan tanulnak, és adott esetben az eszközhasználattól sem riadnak vissza. A lenti képsorokon ugyanis az látható, hogy egy kifejlett fehér jószág pontosan úgy szívatja a fekete-fehér kiscicát, ahogyan azt egy ember is tenné, ha itt a játék ideje.

Ez a videó is csak megerősíteni tudja az interneten keringő nagy igazságot, amely szerint, ha a macskáknak kifejlődik a szembefordítható hüvelykujja, az emberiségnek reszeltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top