Szabadidő

Így segített a kutyán a jószívű idegen

Jaxon csak a zöld plüssaligátorával szeret játszani – de kivonták a forgalomból. A kutya tulajdonosa pánikba esett.

Jaxon, a csivava kizárólag egyetlen típusú játékkal, egy nagy szemű, hegyes fogú plüssaligátorral szeret játszani, amelyet sajnos a gyártó cég most kivont a forgalomból.

A kutya tulajdonosa, Kelli Brown a TODAY-nek elmondta, hogy Jaxon négy éve, az első együtt töltött karácsonyukkor kapott egy plüssaligátort, amin jobbára csak a fejét pihenteti, de néha azért ki-kiharap belőle kisebb-nagyobb darabokat. Ilyen módon évente nagyjából két darabot fogyaszt el.
Persze próbálták rávenni, hogy más játékkal is játsszon, a család másik kutyája például többfélét is tudott volna kölcsönadni, de a most 12 éves Jaxont csak az aligátor érdekelte.

Brown kétségbeesett tweetben kérte az internet népének segítségét. A világhálón gyorsan és messzire terjedt a kérés, amely eljutott a 21 éves texasi egyetemistához, Kendyl Kerchohoz is, aki részmunkaidőben a helyi PetSmartban dolgozik.

Mivel a boltban náluk sem volt az aligátorból, a raktárba is benézett, ahol egy nagy halom leértékelt termék között nyolc darabot talált Jaxon szeretett plüssjátékából. Nagyjából húsz dollárért mindet megvásárolta, majd elszállította a csivavának és családjának.
„A legjobb az egészben az volt, amikor láttam a kutyus örömét” – meséli. Jaxon azonnal régi barátként üdvözölte az első aligátort (a gazdája a biztonság kedvéért elrejtette a többit).

A kutya tulajdonosát egészen meghatotta a gesztus.„Az emberek jók! Mármint nagyon, nagyon jók.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top