Szabadidő

Feljelentették, mert elütötte saját magát – videó

Nem elég, hogy ittasan vezetett, és kábítószer is volt nála, még egy gázolás is kerül a neve mellé – igaz, saját magát gázolta el.

Isaac Bonsunak nem volt jó napja tegnapelőtt. Autójával közlekedett a virginiai Fairfax megye területén, amikor a rendőrök megállították és igazoltatták. Megállapították, hogy a férfi ittas állapotban van, ráadásul marihuánát is találtak nála, ami pechjére Virginia állam területén illegális. Ha északabbra lett volna, Marylandben, vagy délebbre, Észak-Karolinában, csak az ittas vezetés lett volna a probléma.

Ha ez nem lett volna elég, Bonsu a rendőröket észlelve valamiért úgy gondolta, kipattan a kocsijából, ám elfelejtette behúzni a kéziféket. A rendőrség által közzétett videón látható, ahogy a férfi megpróbál a guruló autó elé lépni, de a jármű kibillenti az egyensúlyából, és gyakorlatilag elüti.

A Fairfax megyei rendőrök a videóval együtt azt is közzétették, hogy Bonsu nem szenvedett súlyos sérüléseket, ellenben hosszas jogi procedúrára készülhet, mert a fentiek mellett további szabálysértésekkel is meg fogják vádolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top