Szabadidő

Ez a fiatal lány megkapta minden idők egyik legkínosabb félrement üzenetét

Egy idegen neki jelentette be, hogy terhes lett. Aztán, amikor közölte, hogy rossz számra küldte az SMS-t, nem hitt neki...

Egy Twitter-felhasználó, Sophie Watch a közösségi oldalon osztotta meg minden idők talán legkellemetlenebb félrement SMS-ét. A fiatal lány nemrég arra ébredt, hogy egy ismeretlen számról küldtek neki egy üzenetet, amiben ez állt:

Szia, Abbie vagyok, a helyzet az, hogy terhes lettem, és te vagy az egyetlen, akivel lefeküdtem az elmúlt néhány hónapban. Tehát a gyerek a tiéd, fel tudnál hívni, vagy visszaírnál, hogy ezt megbeszélhessük?

Sophie ezután visszaírt a lánynak, hogy téves számra küldte el az üzenetét. Mint kiderült, a lány azt hitte, egy Aidan nevű férfinak címezte az SMS-t. Amikor azonban Sophie közölte vele, hogy téves számon keresi a fiút, a lány nem volt hajlandó elhinni ezt neki.

„Menj a p*****a, sosem vállalod a felelősséget. Aidan, ez most komoly” – szólt a válaszüzenet. Sophie erre elküldött egy szelfit, hogy bizonyítsa, tényleg nem a srác próbálja lerázni. De ezzel sem tudta meggyőzni a lányt, aki ekkor már azt hitte, Aidan barátnőjével levelezik. „Akkor mondd meg annak a f*** barátodnak, hogy beszélnünk kell” – írta a lerázhatatlan lány.

Sophie eleinte sajnálta őt, de amikor egyre vállalhatatlanabb hangnemben írogatott neki, nagyon rosszul érezte magát. Végül a Twitteren közölte a beszélgetést, ahol rengetegen megosztották.

Fotó: Twitter

(Yahoo7 Be)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top