Szabadidő

Ennek a macskának két másodperc kell, hogy mindent elrontson

A macska és a laptop nem tipikus találkozása.

Mindannyian ismerünk olyan macskát, aki tüntetőleg – a munkánkat bojkottálva, vagy a meleg miatt – legszívesebben a számítógépünk billentyűzetén szeret pihenni. Ugyancsak nem ismeretlenek azok a tudós macskák, akik különböző tárgyak lelökdösésével a gravitáció titkait tanulmányozzák – immár évezredek óta.

Brandon Salinas Twitter-felhasználó új videójában azonban a macskaevolúció új lépcsőfokát mutatja be, hiszen cicája e két különleges képességet egyetlen, már-már kecsesnek tűnő, egyértelműen mémgyanús mozdulatban tudta kombinálni.

A pár másodperces videón az látható, ahogy a cica végiggyalogol a fiú laptopján, majd egyensúlyát elveszítve mind a gépet, mind saját magát leborítja az asztalról.

Nyugalom – siet vigaszunkra Brandon egy következő tweetben: a macska és a masina egyaránt karcolás nélkül megúszták a zuhanást, ebben a videóban a cicát partnere kényezteti.

Forrás: Mashable

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top