Szabadidő

Ez a focidrukker annyira rajong a kedvenc csapatáért, hogy magára tetováltatta a mezüket

A brazil Flamengo focicsapatának egyik drukkere annyira meg van őrülve a csapatáért, hogy a testére tetováltatta a mezüket, életnagyságban. Nem lett valami szép.

A 33 éves, Rio de Janeiró-i José Maurício dos Anjos örökre eljegyezte magát a Flamengo csapatával. A mez legalábbis haláláig a testén marad. Az extrém tetoválás egy éven át készült, 32 alkalommal ült neki a tetoválóművész, és összesen 90 órát dolgozott vele. Dos Anjos azt mondta, gyerekkora óta tervezi megcsináltatni ezt a tetoválást, amely nemcsak a mellkasát, hanem a hátát is teljesen beborítja, hiszen pont olyan, mint egy focimez.

tetoválás (forrás: mauricio.flamengo/Instagram)

Tetoválás (forrás: mauricio.flamengo/Instagram)

Még több kép az elvetemült Flamengo-rajongóról:

 

Cada sessão uma emoção diferente vamos q vamos que estamos chegando na reta final #dez #retafinal #mantonapele

José Mauricio dos anjos (@mauricio.flamengo) által megosztott bejegyzés, Ápr 6., 2018, időpont: 4:49 (PDT időzóna szerint)

 

 

 

 

Parabéns @flasaochico pelo seus nove anos. Foi uma honra poder conhecer nosso campeão brasileiro de 2009 @andrade.camisa06 🔴⚫🔴⚫👏👏 e rever nosso grande idolo @rondinellideusdaraca @rondinelli1524 #issoaquiéflamengo Apoiadores no Instagram ⤵ @flamengo122anos @flaboutique @anjinhodoflamengo @nrnmetropolitano @_flausa @espacorubronegro @tattoocitioficial @flamengoarte @flamengoforte @matts_1981 @rrn_oficial @paparazzorn @fla_r.a.p @colunadoflamengo @flamengo @fla_naticos @carabao.sul @coutogeferson_fla @magatattoo @mengao_news @josecaricaturas @rndestacruz @verdadevermelhoepreto @adidasbrasil @carabaoenergybrasil @timbrasil @mrvengenharia @jeepdobrasil @guaravitaoficial @carabaobr @18kflamengo @urubuzadasc @rrn_oficial @ubz_sp @lima_claudionor @nativuscare

José Mauricio dos anjos (@mauricio.flamengo) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2018, időpont: 8:26 (PDT időzóna szerint)

 

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top