Szabadidő

Jön a Facebook-társkereső

Aki eddig nem volt teljesen rácsúszva a közösségi oldalra, az még egy indokot kap hozzá – már ha éppenséggel párt keres magának. Kérdés, hogy az adatvédelmi botrányok után mekkora sikere lesz a Facebook randiappjának.

A közösségi oldal éves fejlesztői konferenciáján jelentette be Mark Zuckerberg, hogy rövidesen megkezdi működését a Facebook Dating, az oldal internetes társkeresője – írja a TechCrunch cikkje alapján a 444.hu.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a dolog hasonlóan fog működni, mint a Tinder. Grafikailag is hajaz a konkurens társrkeresőre, és itt is működik majd a jobbra-balra húzogatás. A felhasználók előtt opcióként jelenik majd meg, hogy akarnak-e randiprofilt létrehozni, a Facebook pedig az érdeklődési kör, a közös ismerősök és a megadott ismerkedési referenciák alapján ajánl találatokat.

Zuckerberg hangsúlyozta, hogy céljuk nem szexoldal, hanem párkereső szolgáltatás indítása, és az ígéretek szerint használata nem lesz látható a barátok előtt. Kérdés, hogy az utóbbi idők facebookos adatvédelmi botrányai után mennyien hiszik majd ezt el a közösségi oldal működtetőinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top