Szabadidő

Céline Dion új klipjét nem csak a rajongói fogják imádni

A kanadai énekesnő hosszú hallgatás után visszatért, nem is akárhogyan. Zsebkendőt elő, bár valószínűleg nem a meghatódás miatt lesz rá szükség. Ha pedig ez a mondat áthallásosra sikerült, HÁT ÉPPEN ÚGY VAN JÓL!

Valószínűleg a világ egyik legjobb munkája a Deadpool marketingcsapatának tagjaié lehet. A Marvel-birodalom legpofátlanabb és jó értelemben legkreténebb szuperhősének már az első filmjéhez is tanítani valóan üdítő reklámkampányt kanyarítottak, az X-Men-filmek világához lazán kapcsolódó képregényparódia pedig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és úgy verte le egyik rekordot a másik után, mint maga Deadpool az egységsugarú gonosztevőket a filmben.

A folytatást emiatt borítékolni lehetett és öröm látni, hogy a marketingesek nem lőtték el az összes puskaport, most is tökéletesen tolják fullba a hülyeséget, ráadásul úgy, hogy eközben még a komoly üzenetekre is marad idejük: Deadpool ugyanis nemrég különleges kampánnyal jelentkezett, amelyben a daganatos betegségek elleni harcra hívta fel a figyelmet.

De-de, bocs Deadpool, már folytatom is! (Elnézést az olvasóktól, de Deadpool sajátossága, hogy ő az egyetlen szuperhős, aki tudja, hogy egy képregényben vagy szuperhősfilmben szerepel, emiatt gyakran áttöri az úgynevezett negyedik falat – a szerk.) Szóval Céline Dion közel két éves hallgatás után új klippel jelentkezett, az Ashes című szám pedig természetesen szerepel a Deadpool 2 hivatalos soundtrackjén is.

Az énekesnő zeneileg nem vállalt túl nagy kockázatot, azt csinálta, amihez a legjobban ért: a dal ugyanis egy tökéletes power ballad, amely úgy fúrja be magát az ember agyába a dobhártyáján keresztül, mintha csak Deadpool pisztolyának egyik lövedéke lenne. Dallamtapadás, libabőr, minden ilyesmire fel kell készülni a meghallgatás előtt. Vétek lenne azonban úgy tenni ezt, hogy közben nem nézzük a videoklipet, amelyben természetesen a vörös-fekete ruhás szuperhős is táncra perdül, nem is akárhogyan. Nem szeretném lelőni a poénokat, mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy tényleg nézze végig a klipet.

Megvagyunk? Letörölgettük a könnyeinket? Helyes. Akkor még annyit szeretnék hozzátenni, hogy Ryan Reynolds, akinek Deadpoolért tényleg meg lehet bocsátani az összes romkom-borzalmat, Zöld Lámpást és gyakorlatilag bármit, szóval Reynolds épp ma reggel posztolta Instagram-oldalára az alábbi képeket, amelyekből kiderül, hogy ki rejtőzött a szuperhősjelmez mögött, miközben tűsarkúban pörgött a színpadon. Bízom benne, hogy a hasonló poénokból maradt bőven a Deadpool 2-be is, amelynek világpremierjére május 16-án kerül sor.

(Ha pedig valaki nagyon éles szemmel kiszúrta, hogy a cikkhez tartozó címkék között Ryan Reynolds neve mellett Ryan Gosling is szerepel, nos, ez csak azért van, mert Reynolds és felesége, Blake Lively előszeretettel trollkodják egymást a közösségi médián keresztül: Lively tavaly az alábbi fotót töltöte fel Instagram-oldalára, azzal a szöveggel: „Boldog szülinapot, bébi!”)

Blake Lively és Ryan Reynolds előszeretettel szívatják egymást Instagramon (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top