Szabadidő

Ragyogó hírünk van a hosszú hétvégére

Nem lesz pokoli kánikula, zápor és zivatar is csak helyenként fordulhat elő, így minden adott az önfeledt strandoláshoz a hosszú hétvégén.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, és csak helyenként fordulhat elő zápor, esetleg zivatar az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Az északkeleti szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között valószínű. Késő estére 19 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Pénteken is sok lesz a napsütés, a délután kialakuló gomolyfelhőkből nyugat, északnyugat kivételével elszórtan – főként délen és északkeleten – alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. Hajnalban 13-20, délután 28-33 fok várható – írja az Időkép.

Szombaton is többnyire napos időre van kilátás 29-33 fokos maximumokkal. Kisebb zápor, zivatar legfeljebb a déli megyékben és az északi határ közelében alakulhat ki. 

Vasárnap és hétfőn marad a napos, meleg idő, a maximumok az ország nagy részén kevéssel 30 fok fölött alakulnak. Egy-egy zápor, zivatar legfeljebb vasárnap az északi határ mentén alakulhat ki. Többfelé megélénkül az északi-északkeleti szél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top