Szabadidő

Kiráz a hideg Kulka János és Balsai Móni filmjének előzetesétől – videó

Új előzetest kapott az X – A rendszerből törölve című magyar thriller.

November elsején kerül a magyar mozikba Ujj Mészáros Károly új filmje, az X – A rendszerből törölve, Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, Molnár Áron és Kulka János kapott benne főszerepet.

A rendező, Ujj Mészáros Károly előző filmje a Liza, a rókatündér is nagy sikerrel futott, nemcsak a hazai mozikban, de nemzetközi fesztiválokon is jól szerepelt.

Balsai Móni Ujj Mészáros Károly új filmjében

A főszerepet játszó színészek jó része már a Lizában is együtt dolgozott vele: a bűnügyet felfedező majd a rejtélyes ügy nyomába eredő rendőröket Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs alakítja, de fontos feladatot kapott Molnár Áron, Olasz Renátó, Fekete Ernő, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági, Schneider Zoltán is. A filmben Éva lányát a különleges tehetségű Bujáki Zsófi alakítja, Kulka János pedig betegsége után ebben az alkotásban lesz először látható a filmvásznon. A forgatókönyvet Hegedűs Bálint és Ujj Mészáros Károly írta, az operatőr Szecsanov Martin. A film producerei: Muhi András és Ferenczy Gábor.

Az X – A rendszerből törölve november 1-től lesz látható a magyar mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top