nlc.hu
Szabadidő
Két év kihagyás után új albummal tér vissza Michael Bublé

Két év kihagyás után új albummal tér vissza Michael Bublé

Két év után új albummal jelentkezik az arany torkú énekes, Michale Bublé. Az új album címe ♥, vagyis Love.

Visszatért Michael Bublé: a négyszeres Grammy-díjas énekes új albumot ad ki ♥, vagyis Love címen, amelyről az érzelmes When I Fall In Love már elérhető a zenemegosztókon.

Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával.

Michael Bublé – forrás: YouTube

„Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra” – mondta Bublé.

A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a Legnagyobb showman című film betétdalénekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos, Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

Az új lemez november 16-án debütál, a When I Fall In Love hivatalos videóklipje viszont már elkészült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top