Szabadidő

Újra jön a Film Farm a magyar mozikba

Jön a Film Farm 2., egy egész estés válogatás a legjobb magyar rövidfilmekből. Csuja Imrétől Anger Zsolton át Stork Natasáig.

Egész estén át tartó, nyolc kisfilmet bemutató moziválogatás látható a hazai mozikban. A 8 rövidfilm között lesz sci-fi, történelmi film, áldokumentum és vígjáték egyaránt, illetve hagyományosan egy animációs film is színesíti a választékot.

A szervezők szerint a rövidfilm egyre kevésbé „gyakorlópálya” vagy a nagyfilmek „kistestvére”, sokkal inkább olyan, mint a regények mellett a novella. Önálló műfaj, amely ugyanolyan szórakoztató, tanulságos vagy lenyűgöző mint bármelyik egész estés társa.

A Film Farm első válogatása tavaly 20 különböző mozi műsorába került be az ország különböző pontjain, idén pedig tovább szeretnék bővíteni ezt a listát, közönségtalálkozókkal és egyéb kapcsolt programokkal kiegészítve a vetítéseket.

A Film Farm 2. során látható lesz a többi közt: Trill Zsolt, Csuja Imre, Pogány Judit, Törőcsik Franciska, Anger Zsolt, Tóth Orsi, Stork Natasa, Hajduk Károly, Hajdú Szabolcs, Tóth Ildikó, illetve az eddig elsősorban televíziós újságíróként ismert Al Ghaoui Hesna is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top