Szabadidő

Életében először kipróbálta a sárkányrepülőzést, az életéért kellett kapaszkodnia – videó

Nyaralása első napján történt a hátborzongató kaland, ennek ellenére szeretne még sárkányrepülőzni.

Ha valaha is gondolkoztál azon, hogy kipróbálj valamilyen extrém sportot, nem ez a videó fogja megadni a bátorító lökést.

A Gursk3 nevű YouTube-felhasználó svájci nyaralásának első napján próbálta ki a sárkányrepülőzést, de a kaland nem egészen úgy sikerült, ahogy tervezte.

Forrás: YouTube/Gursk3

A pilóta ugyanis egyszerűen elfelejtette a férfit rögzíteni a sárkányrepülőhöz, így miután elemelkedtek a földtől, utasának puszta kézzel kellett kapaszkodnia. „Gursk3” két és fél percig lógott a magasban, az élete azon múlt, hogy meg tudja-e tartani magát.

Fél kézzel a sárkányrepülő irányító rúdjába, fél kézzel a pilótába kapaszkodott. A pilóta is megpróbálta tartani, de neki irányítania is kellett a szerkezetet, és azon volt, hogy minél hamarabb leszálljanak.

Végül sikerült földet érniük, de a kalandor nyaralónak eltört az egyik csuklója – csavarokkal kellett rögzíteni –, és megsérült a bicepsze is.

Az életveszélyes kaland azonban nem szegte a kedvét: a végig vicces feliratokkal tarkított videó végén azt írja, újra ki fogja próbálni a sárkányrepülőzést.

(Gizmodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top