Szabadidő

Megőrül a net a világ legbutább lováért, Tangóért

Tangónak szerencsére fogalma sincs arról, hogy finoman szólva nem ő a legélesebb kés a fiókban, és tökéletesen boldog. Ahogy ez a képeken is látszik.
tango ló vicces buta

Szóval vannak a lovak, ahogy a legtöbbünk ismeri őket: fenségesnek, légiesnek és nem utolsó sorban okosnak. Aztán ott van Tango. A szürke csődör, aki az utóbbi napokban azzal lett az egész világon ismert, netes celeb, hogy nem valami okos. Legalábbis a gazdik elmondása szerint, akik az állításaikat „bizonyító erejű” képekkel is illusztrálják a Twitter-oldalukon.

A képek tanúsága szerint Tango valóban az egyszerűbb lelkek közé tartozik:

  • Például nem igazán tudja, mire való az istálló, ezért még akkor is csak gazdái ösztönzésére hajlandó birtokba venni, ha odakinn amúgy szakad az eső, vagy hóvihar tombol.
  • Szó szerint leheveredik, ha elfárad. A gazdik szerint Tango egyszerűen túl lusta ahhoz, hogy túl sokáig álldogáljon a négy lábán, ezért gyakran fekszik. A probléma az, hogy a gyakorlatlan szem nem tud különbséget tenni Tango és egy halott ló között, ezért a gazdikat rendszeresen hívják aggódó állatbarátok azzal, hogy a elpusztult. Pedig nem.
  • Bármilyen furcsa is, Tango egyik legkedvesebb játéka az, ha visszahozhatja a gazdik által eldobott botot. Emellett előszeretettel hurcolja az etetőtálját, amibe az ismeretlenektől ételt szokott kéregetni.
  • És ha mindez nem lenne elég bizonyíték, akkor ezekről a képekről még nem is beszéltünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top