Szabadidő

Hétféle különböző fotóval regisztrált a társkereső oldalon, hogy megtudja, mi jön be a pasiknak

A 36 éves nő 6 hónapot töltött a kísérlettel, és érdekes eredményekre jutott.

Hayley Leeanna minden párkereső nőnek tett egy szívességet azzal, hogy kipróbálta, melyik énjét érdemes mutogatnia a társkereső oldalakon ahhoz, hogy párt találjon.

Igaz, a fotói elég sarkítottak, mégis pár alapvető következtetést egyértelműen le tudott vonni belőlük. A 36 éves Hayley 7 különböző típusú fotóval és 7 profillal regisztrált az egyik netes társkeresőn – íme a tanulságok.

A „bögyös barna” profillal abszolút robbantott: 87 lájkot kapott, ám a legtöbben csak szexre utaztak. A „szőke partygirl” profilra egy szőke hajú, mosolygós képet töltött fel – erre 43-an buktak, akik többsége idősebb, pénzes sugar daddy típus volt.

Az „edzős csaj” képpel 25 lájkot gyűjtött, egytől egyig olyan pasiktól, akik maguk is az edzés megszállottjai voltak. A legsikeresebbnek Hayley saját énje bizonyult, igaz, csak 32 lájkot kapott, de mind olyanoktól, akik komoly kapcsolatot kerestek.

És hogy mik tartoztak a „no-go” kategóriába? A szemüveges szelfivel Hayley-re mindössze négyen buktak rá, igaz, ők mind imádni valóak voltak az elmondása szerint. A „businesswoman” fotóra nyolcan jelentkeztek, míg a smink nélküli, kapucnis pulcsis felső egyetlen jelentkezőt sem vonzott.

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top