Szabadidő

Élő egeret talált a gyorséttermi shake-jében

28 milliós kértérítés követel a férfi.

Az amerikai Kenneth Moyer Jr. azt állítja, hogy egy élő egeret talált a csokis shake-jében, melyet a McDonald’s egyik éttermében vásárolt tavaly december 15-én. 

A férfi most 100.000 dolláros, vagyis mintegy 28 millió forintos kártérítést követel a gyorsétteremláctól az őt ért kellemetlenségért.

(Facebook)

A férfi verziója szerint egy barátját vitte haza, amikor megálltak egy McDrive-ban Akron városában, ahol mindkettejüknek vett shake-et. A sajátját már menet közben elkezdte inni, ám egy idő után észrevette, hogy a szívószál eltömődött.

Miután a barátját letette, hazavezetett, a shake-es poharat pedig a járművében hagyta. Később kiment a cigarettájáért, akkor vette észre, hogy a szívószál mozog. Miután leemelte a pohár fedelét, szembesült vele, hogy abban egy élő egér úszkál.

Mindezek után rosszul lett, és hányt. Később visszament a gyorsétterembe, és elmondta az üzletvezetőnek a történteket. Ám utóbbi szerint Moyer maga tette bele az egeret az italba.

Másnap felhívta a vállalat központi irodáját, ahol ajándékkártyát ajánlottak fel a számára, vagy azt a lehetőséget, hogy biztosítási követeléssel élhet.

A férfi lefagyasztotta a shake-et az egérrel együtt és átadta azt az ügyvédjének, egy későbbi vizsgálat esetére.

Az ügy még folyamatban van, a gyorsétteremlánc nem nyilatkozott a sajtónak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top