Szabadidő

A Twitteren viccelődött a Ryanair a British Airways eltévedt repülőgépén

A brit gép Düsseldorf helyett Edinburgh-ban szállt le.

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról az egészen hihetetlen hírről, miszerint tévedésből rossz országban, Németország helyett Skóciában szállt le a British Airways egyik repülőgépe. A Düsseldorfba készülő utasok kis híján gutaütést kaptak, amikor a pilóta kellemes kikapcsolódást kívánt nekik „edinburgh-i tartózkodásuk idejére”. Mint kiderült, rosszul állították ki a gép repülési tervét, ezért kerülhetett sor a tévedésre.

A hír pillanatok alatt bejárta a világsajtót. Most egy másik légitársaság, a Ryanair is reagált egy vicces(nek szánt) bejegyzésben a történtekre. Az ír fapados azzal üzent a British Airwaysnek, hogy egy ajándékot szeretnének adni nekik. A poszthoz az alábbi fényképet csatolták:

 

A hozzászólók természetesen azonnal billentyűzetet ragadtak, hiszen – ahogyan azt jól tudjuk – a Ryanair is követ el hibákat. Az egyik kommentelő például felidézett egy esetet, amikor a pilóta közölte, hogy Budapest helyett Pozsonyban fognak leszállni, majd miután leszálltak, szembesültek csak vele, hogy Bécsben vannak. Egy szellemes hozzászóló pedig a Ryanairnek készült egy „ajándékkal”.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Máté Attila

(hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top