Szabadidő

Időjárás: élvezd ki a napsütést, mert nem tart sokáig

Gyereknapra jó időt kaptunk, de hamarosan vége a napsütésnek.

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk, csak fátyol- és gomolyfelhők lesznek az égen, bár északon néhol előfordulhat zápor, zivatar, és arrafelé a szél is megerősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között várható. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn aztán megint elbújik a nap, és szinte mindenhol eső várható. Délelőtt még csak kevés helyen valószínű csapadék, majd délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként esetleg zivatar is. A nappali hőmérséklet szerencsére nem csökken jelentősen, 19-26 fok várható, de estére 10-16 fokra hűlhet.

Kedden felszakadozik a felhőzet, majd napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű. Sokfelé várható zápor, szórványosan zivatar is kialakulhat. Több helyen megerősödik a déli szél, a zivatarok környékén viharos széllökések is lehetnek. Napközben 20-27 fok valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top