Szabadidő
Szponzorált tartalom

Így lehetsz friss és illatos a fesztiválszezon közepén is – ezeket dobd a táskádba indulás előtt

Ha nyár, akkor egész napos koncertsorozatok, fesztiválok és szórakozás minden mennyiségben. Tény, hogy a természet lágy ölén nemcsak jó hangulat, hanem por is van, így ha napközben is szeretnél friss maradni, a következőket vidd magaddal.

Nyáron igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, és a szabad ég alatt tartott koncerteknek tagadhatatlanul van egy varázsa. A városi dzsungelből szabadulva igazán üdítő élmény, ha zöldövezetben töltjük a napunkat, azonban a friss és illatos megjelenéshez néhány apróságot feltétlenül vigyél magaddal!

Nedves törlőkendő

Ha fesztiválozni indulsz, dobj a táskádba nedves törlőkendőt is, mert sok kellemetlenségtől megmenthet. Sok fesztiválon mobil mosdók sorakoznak, de akkor sem fényesebb a helyzet, ha rendes, kiépített mellékhelyiségekben bonyolíthatod a folyó ügyeidet. Azért, hogy a fesztiválon is megőrizd a tisztaságérzetedet, használj nedves törlőkendőt, ami a nagy melegben különösen frissítő lehet.

Kézfertőtlenítő

A nedves törlőkendő mellett a kézfertőtlenítő is kötelező elem, ha a szabadban sem szeretnéd mellőzni a komfortérzetet. Kevés fesztiválon biztosított, hogy random módon kezet tudj mosni az étkezések előtt, ezért a legjobb, ha van nálad kézfertőtlenítő gél, ami víz nélkül is elűzi a baktériumokat, valamint tisztaságérzetet biztosít.

Testpermet

A nagy melegben könnyen megizzadhatsz, főleg, ha nem csak egy helyben álldogálsz, és végigtáncolod a koncerteket. Biztos számodra sem ismeretlen az érzés, amikor úgy érzed, mindened ragad, és komoly összeget fizetnél egy zuhanyzásért. Ha van nálad testpermet, egy minioázissal felér – a legjobb, ha olyat választasz, amit arcra és testre is használhatsz.

Sminklemosó kendő

Ha többnapos fesztiválozásra készülsz, feltétlenül vigyél magaddal sminklemosó kendőt is. Praktikus, kis helyen is elfér, és a sminklemosó folyadékokkal ellentétben nem kell attól tartanod, hogy a táskádban kifolyik, és mindent eláztat. Nyáron rendszerint vízálló sminket használunk, de már beszerezhetsz olyan kendőt is, amellyel a legmakacsabb festéket is letörölheted.

Fertőtlenítő kendő

Sokszor már a nyilvános mosdók gondolatától is megborzongunk, és a fesztiválokon sokszor még rosszabb a helyzet, mint egy átlagos benzinkúton. Bár a legjobb, ha az anyáról lányára szálló guggolásos technikát alkalmazzuk, ha ezt szeretnéd elkerülni, a deszkát fertőtlenítővel átitatott kendővel is letörölheted, hogy komfortosabb legyen a mosdóhasználat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top