Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Egy mosolyért osztogatnak virágcsokrot az ország több pontján

Neked, vagy annak, akinek oda szeretnéd adni.

Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó virágkötői, vagyis újra itt a nagysikerű VIRÁGGAL EGY MOSOLYÉRT országos akció.

Nincs más tennivaló, mint nyitott szemmel járni ezen a napon kis hazánkban, illetve az országhatáron túli magyarlakta területeken is, ugyanis több tízezer közterületekre kihelyezett virágkötészeti alkotás várja a szerencsés és boldog megtalálóját ezen a napon. Mi a csapat célja? Csak ennyi: Legyen szép a napod!

Akár a tiéd, akár azé, akinek örömet szerzel a megtalált csokorral. 

A virág ezerféle üzenet hordozója: a virág ártatlansága, tisztasága és szépsége máshoz nem fogható. A virág képes elmesélni nekünk a színeket, a formák izgalmasságát, az illatok teltségét vagy éppen frissességét. A virág maga az élet, a virág az emberi kapcsolatok hírvivője.

Ha üzenni szeretnétek, hogy mekkora öröm volt megtalálni vagy épp elajándékozni a megtalált csokrot, töltsetek fel egy, a csokorral közös fotót magatokról vagy a számotokra kedves megajándékozott személyről a @viraggalegymosolyert facebook oldalra, és tegyétek oda az üzenetek mellé a #virággalegymosolyert üzenetet is. Minden csokorban található egy betűzőkártya, a csokrot kihelyező virágüzlet elérhetőségével, említsétek meg őket is a kedvességükért cserébe.

A megtalálóktól tényleg mindössze egy kedves mosolyt várnak viszonzásul.

(Kiemelt kép: iStock)

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top