Szabadidő

Sziget 2019: ezekért a koncertekért látogass ki szombaton!

Mutatjuk, szerintünk mely koncertek miatt lesz mindenképp érdemes kimenni a Sziget 4. napjára.

Sziget 2019, 4. nap (augusztus 10., szombat):

Halott Pénz

(Dan Panaitescu Nagyszínpad, 16:00)

A 15 évvel ezelőtt Marsalkó Dávid szólóprojektjeként induló, majd később egy hétfős zenekarrá bővülő formáció a Nagyszínpadra érkezik. A többszörös Fonogram díjas magyar együttestől – amely az ország egyik legnépszerűbb zenekara lett az elmúlt években – biztosan elhangzik majd a Valami van a levegőben, a Darabokra törted a szívem és a Hajtól szívig című slágerük is.

Macklemore

(Dan Panaitescu Nagyszínpad, 19:45)

Macklemore immár rendszeresen visszatérő Sziget Fesztivál-fellépő lett. Idén harmadik alkalommal koncertezik a Nagyszínpadon. Utoljára 2017-ben láthattuk az amerikai rappert a Szigeten, akkor a magyar labdarúgó-válogatott mezében buliztatta a szigetlakókat.

James Blake

(MasterCard Színpad by A38, 23:45)

brit James Blake  – aki az év elején jött ki negyedik stúdiólemezével – világviszonylatban óriási népszerűségnek örvend. A 30 éves énekes-dalszerző-producer a post-dubstepből emelkedett ki a legegyénibb mai elektronikus popelőadók közé, a Hajógyárin először ad koncertet.

Circus Raj

(Global Village, 15:00)

Rádzsasztán, a legősibb indiai utcai mutatványosok örökségét őrző tartomány az otthona ennek a nagyszerű utcai cirkuszi produkciónak. Az akrobaták, kötéltáncosok, bűvészek, bábosok és táncosok, élénk és színes világa kel életre az előadásban, mely tele van meglepetésekkel, ahol a drámai pillanatokat nevetés oldja, lenyűgözve mindenkit.

Kiemelt kép: MTI/Sóki Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top