Szabadidő

Nem kaszálják el, sőt még 3 évadot kap a South Park

A sorozat következő szezonja szeptember 25-én indul majd.

A South Park legutóbbi évadában a készítők felhívásokban kérték a sorozat elkaszálását, sokan pedig úgy értelmezték a dolgot, hogy Matt Stone és Trey Parker így könyörögnek azért, hogy engedjék már őket szabadon, írja az Index.

 

A készítők így mutattak fricskát a hashtagforradalmároknak, akik különféle, általában elég nevetséges dolgokon felháborodva kelnek ki valamilyen cég vagy szolgáltatás ellen a közösségi felületeken.  A Comedy Central pedig csütörtökön bejelentette, hogy olyannyira nincs szó a South Par elkaszálásáról, hogy három újabb évadra írtak alá a készítőkkel, idézi a Varietyt az Index.

Nagyon úgy néz ki, hogy kudarcot vallottak azok a próbálkozásaink, hogy elkaszáltassuk a saját műsorunkat. Szerencsére imádjuk a Comedy Centralt, Kent Altermant (a Comedy Central elnöket – a ford.) és a csapatunkat is, úgyhogy az elkövetkező években újabb és újabb lehetőségeket keresünk majd arra, hogy elkaszálják a műsorunkat” – idézi a készítőket az Index.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top