Szabadidő

Örökbe fogadott egy kutyát, aztán rájött, hogy régen az övé volt

Valami azt súgta a lánynak, újra együtt lehet gyerekkori kedvencével.

Szívmelengető történetet osztott meg a Facebookon a pennsylvaniai Nicole Grimes. Tízéves korában a nagymamája meglepte egy kiskutyával, a lány pedig azonnal a szívébe zárta a pomerániai törpespicc keveréket.

Fotó: Facebook/Nicole Grimes

Úgy tűnt, semmi sem választhatja el Nicole-t és a Chloénak elnevezett kutyust. Ám a lány édesapja új munkát kapott, és nem tarthatták meg a kutyát. Négy együtt töltött év után meg kellett válnia tőle, a kutyust odaadták egy adoptálással foglalkozó állatvédő szervezetnek.

Fotó: Facebook/Nicole Grimes

Teltek-múltak az évek, a lány családot alapított, majd véletlenül meglátott egy posztot, amelyben egy Chloé nevű idősebb kutyának kerestek új otthont. Az eb hasonlított a lány egykori kutyájára, ezért gondolkodás nélkül az örökbefogadás mellett döntött.

Eltöltött néhány napot otthon a kutyával, sokat játszott vele, és bebizonyosodott a megérzése: Chloe ugyanaz a kutya, mint amelyikkel gyerekkorában annyira jó barátok voltak. Sírva fakadt, amikor erre rájött. Később ellenőrizte is a sejtését, leolvasták a kutya csipjét az állatorvosnál, és ugyanaz volt a száma, mint imádott társának.

Fotó: Facebook/Nicole Grimes

Nicole a legvadabb álmában sem gondolta volna, hogy újra együtt lehet kedvenc kutyájával, és most már tényleg nem választhatja el őket semmi Chloe hátralévő életében.

(BoredPanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top