Szabadidő

Colin Firth is játszik majd a népszerű regény filmadaptációjában

A misztikus regény trailere izgalmas kalandokat ígér.

Colin Firth alakítja majd A titkos kert című regényből készült filmben a birtok zord urát, Julie Walters a házvezetőnőt, Mary szerepében a fiatal Dixie Egerickx lesz látható, míg barátait, Dickont és Colint, Amir Wilson és Edan Hayhurst fogja játszani. A 2020 tavaszára várható film trailere izgalmas kalandot ígér, adta hírül a Könyvesblog.

Fotó: gettyimages

Frances Hodgson Burnett kultregénye, A titkos kert, 1911-ben jelent meg, és azóta generációk nőttek fel rajta. „A híres gyerekkönyv a filmkészítők számára szuper alapanyag, mert kalandos, fordulatos, és megvannak benne azok az elemek, amelyektől egy történet mostanában sikeres, például a titkok és a varázslatosság” – írja a portál.

Először 1919-ben készítettek belőle adaptációt, majd 1949-ben Margaret O’Brien is feldolgozta a történetet, de később is többször megfilmesítették, például 1993-ban, amikor az Oscar-díjas Maggie Smith főszereplésével készítettek belőle filmfeldolgozást. Most úgy tűnik, pont itt volt az ideje, hogy egy új verzió révén a mai gyerekek is megismerhessék a könyv hőseit és az általuk talált varázslatos kertet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top