Szabadidő

Gyönyörű, napsütéses őszi hétvégénk lesz

Ragyogóan napos, kellemes kora őszi idő ígérkezik a hétvégére, napközben 20-22 fokkal.

Pénteken napközben lehet pár felhő az égen, és egy kis eső is előfordulhat, de komolyabb csapadékkal nem kell számolnunk. A szél csak északkeleten élénkülhet meg, az ország többi részén mérsékelt marad. Délutánra 16 és 20 fok is lehet – írja az Időkép.

Szombat hajnalban 0 és 6 fok közötti minimumokra számíthatunk, akár talaj menti fagy is lehet, eleinte még keleten, északkeleten lehetnek felhők az égen. Napközben viszont gyorsan melegszik a levegő, 17 és 22 fok közötti csúcsértékekre számíthatunk. Eső sehol nem lesz.

Vasárnap az egész országban napos, szintén kellemes idő ígérkezik, felhők sem lesznek az égen. Nyugaton, északnyugaton ugyanakkor megélénkül, helyenként megerősödik a déli-délkeleti szél. Pár fokkal enyhébb lesz a hajnal, délután pedig 19-24 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő délutánra már megjöhet az esős idő záporokkal, zivatarokkal, bár ennek ellenére szeles időben is 18-25 fok valószínű napközben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top