Szabadidő

Kismamafotózást kapott a mentett kutya

A barátságos pitbullmama imádta a fotózást, de nehezen tudták rávenni, hogy egy helyben maradjon.

Mama Pickles-t, a kétéves, mindenórás terhes pitbullt szeptemberben, az utcáról mentették Dél-Karolinában. Az állatvédők felvették a kapcsolatot a gazdáival, ők azonban közölték, hogy nem tartanak igényt az ebre, így az a vemhes kutyák és kölykeik ellátására szakosodott Pits & Giggles menhelyre került.

Hamar kiderült, hogy egy rendkívül kedves természetű, „matrica”-pitbullról van szó, aki imádja az embereket, folyton csóválja a farkát, puszikat oszt, kéri a simogatást, láb alatt sertepertél és mindebben még jókora pocakja sem akadályozza meg.

kutya terhesfotózás

(Enchanted Hills Photography / Pits & Giggles Rescue)

Egy helyi fotós, Lauren Casteen Sykes rendszeresen készít fotókat a menhely lakóiról, hogy megkönnyítse gazdára találásukat. Mama Pickles pedig tökéletes alany volt egy kismamafotózáshoz.

„Vicces volt. Csupa has volt és kicsit ügyetlen, így nem volt nehéz megtalálni a pózokat, viszont rávenni, hogy egy helyben maradjon, míg elkészül a fotó, már nem volt egyszerű feladat” – mesélte a fotós.

Mama Pickles azóta világra hozta kölykeit, és a menhely dolgozóinak elmondása szerint nagyon jó anya. Egyelőre a kis család nyugalma a legfontosabb, de hamarosan egy újszülöttfotózásra is sort kerítenek majd. Néhány hónap múlva pedig remélhetőleg az anyakutyáért és kölykeiért is eljönnek az álomgazdik, akik olyan szeretetteljes életet biztosítanak majd számukra, amilyet megérdemelnek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top