Szabadidő

Beugrott a szarvas a fodrászatba – videó

Egy hajsütő vassal az agancsán tért vissza a pihenőhelyiségből, és az ajtón keresztül távozott.

Beugrott egy szarvas egy Long Island-i fodrászszalon ablakán szombaton, a váratlan látogató ámokfutását rögzítette a szalon biztonsági kamerája.

A szarvasbika átugrott az ablaknál lévő díványon ülő vendég fölött, majd a fodrász és a vendégek megrökönyödésére eltűnt a fodrászat pihenőhelyiségében. Onnan egy hajsütő vassal az agancsán tért vissza és az ajtón keresztül távozott.

Az esetről készült videó bejárta a közösségi médiát: 

Jenisse Heredia, az üzlet tulajdonosa vasárnap elmondta, hogy éppen egy vendég haját vágta, amikor a vadállat berontott az ablakon. Először azt hitte, hogy egy gépkocsi csapódott be. „Ám amikor felnéztem, egy szarvas közeledett felém” – hangoztatta.

A rendőrség közlése szerint egy vendéget fej- és lábfájdalmakkal kórházban kezelnek. Valószínűleg a díványon ülő embert kellett ellátni.

Annak ellenére, hogy a szarvas az agancsával tört-zúzott, csak kisebb károkat okozott, az ablakot és a bejárati ajtót törte össze. Csoda, hogy mást nem – tette hozzá a tulajdonos.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top