Szabadidő
Szponzorált tartalom

Mindennapi betevőnk (x)

A főzés tanulható. Főleg, ha van, aki segít, aki kézen fog minket és bevezet a konyha rejtelmeibe. Mautner Zsófi legújabb könyvében pont erre vállalkozik. A könyv végére haladó fokon fogunk tudni csokoládétrüffelt és sült libacombot készíteni, de nem fog gondot okozni a kovászos uborka és a rakott kel elkészítése sem. A szerző korábban megjelent receptjeit gyűjtötte össze és frissítette fel a Főzőiskola – Alapreceptek A-tól Z-ig című vadonatúj könyvében, azzal az eltökélt szándékkal, hogy bebizonyítsa, mindenki meg tud tanulni főzni.

Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb és legaktívabb szereplője, aki számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott már a világ különböző tájain, televíziós főzőműsorokban háziasszonykodott, Chili & Vanília nevű blogja pedig 2005 óta töretlen sikernek örvend.

2013-ban debütáló Főzőiskola című könyvsorozatában azzal a céllal gyűjtötte össze receptjeit, hogy bemutassa az alapokat, amikre bármely háztartás stabilan építkezhet, legyen szó a konyhai műveletekkel még csak barátkozó kezdőkről vagy a már rutinosabb haladókról. „Küldetésem a kezdetektől fogva változatlan: az otthoni főzés örömét és hasznosságát szeretném népszerűsíteni és támogatni” – vallja Mautner Zsófi.

A gasztronómia szakértője folytatja misszióját, és Az Alapfok, Középfok és Felsőfok című kötetekkel teljessé váló sorozat most egy kötetben, új receptekkel kiegészítve, mintegy 40 oldalnyi plusz tartalommal, átdolgozott kiadásban jelenik meg.

Mautner Zsófi megérteti velünk, hogy otthon főzni nem időkiesés, nem stressz-, hanem örömforrás. Segít berendezni a konyhánkat, tanácsot ad, hogy mi legyen a spájzban, illetve a fűszerpolcon, javaslatokat tesz, hogy milyen ételek legyenek a hűtőben vagy a fagyasztóban. Megismerjük kedvenc beszerzőhelyeit, a jól felszerelt konyha kellékeit, és még abban is segít, hogyan lehetünk környezetbarátak.

A könyvből megtanulhatunk egyszerűen és könnyedén leveseket, salátákat, köreteket, tésztákat, főzelékeket, húsokat, halakat, kenyereket, desszerteket, fagylaltokat elkészíteni.

A kibővített, új köntösbe bújtatott Főzőiskolát a Bookline oldalán, ide kattintva tudja megvásárolni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top