Szabadidő

Válassz egy gyümölcsöt, és megmondjuk, milyen a jellemed!

Egy kis játék.

A Gumicukor Caféblog bloggere egy kis játékra hív bennünket. Arra kér, hogy válasszunk ki egy gyümölcsöt a képről, és annak alapján megmondja, milyen is a jellemünk.

(Fotó: Gumicukor Caféblog)

Ha a narancsot választottad, az ízlésed remek. Erős akaratú személyiség vagy, aki gyűlöli, ha siettetik. Megbízható vagy, akire mindig, minden körülmények közt lehet számítani. Partnert szerelemből választasz, nem érdekből. A szerelmed mély, kitartó.
Gyűlölöd a konfliktusokat, s az olyan emberek társaságát is kerülöd, akik hajlamosak maguk körül feszültséget generálni.

Ha a te gyümölcsöd az alma, elmondható rólad, hogy színpompás, nyitott, impulzív ember vagy. A szervezés nem épp az erősséged, ennek ellenére minden helyzetre gyorsan reagálsz, jól alkalmazkodsz. Szereted az életed, szeretsz utazni és nagyon tudod szeretni a partneredet is. És persze a fogaiddal biztos nincs semmi gondod.

Ha a te választásod a banánra esett, rád a gyengédség, melegség jellemző. Sokszor viselkedsz félénken, olykor bizonytalanul. Élvezed, ha mások segítenek, ha van kire támaszkodnod. Kedves lényed sokan szeretik, s te is nagyon tudod szeretni a partnered, barátaid. Magad körül harmóniát teremtesz.

A többi gyümölcshöz adott jellemzést ide kattintva, a Gumicukor Caféblog oldalán olvashatjátok.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top