Szabadidő

Sokat tesz azért Hargitai Bea, hogy elégedett legyen a testével – zavarba ejtő dekoltázst mutatott

Hargitai Bea fantasztikus anyuka, és nem utolsósorban bomba nő! Mutatjuk, mennyire!

Hargitai Bea nem szégyenlős és tabu téma sincs nagyon nála, amiről ne beszélne közösségi oldalán. Például nemrég azt fejtette ki, mit nem szeret igazán a  testén.

„A hasam mindig gyenge pontom volt… mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam… ezek kicsit illúziók is, lányok… mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és legtöbbször EL NE HIGGYÉTEK!! a fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!!” – írta Hargitai Bea, akinek dekoltázsa csak úgy vonzza a tekintetet, szerinte ez is egy trükk, amivel eltereli a figyelmet például a hasáról. 

Nyáron is mesélt arról, mennyi mindent tesz meg az alakjáért, és hogy az önsanyargatásban nem hisz. Szerinte modellként megtanulta, hogy mennyi minden múlik az illúziókon, ahogy azt is: ha olyan kedve van, akkor nyugodtan elengedi magát. 

„Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel, sőt imádom! Nem cserélném el egyik hurkám sem! Ez vagyok ÉN és nagyon szeretem! Persze nő vagyok, és soha nem fogok belefárdni a »tökéletesítésbe«, és mindig a legjobbra törekszem… Mindig új trükköket vagy kezeléseket próbálok ki, de ez szerintem a DNS-ünkben van! Nah és akkor még a filterekről nem is beszeltünk! Lapozz a »valóságért«!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lanyok! Iszonyat sok uzenetet kapok, hogy milyen jol nezek ki, hogy csinalom, hogy ilyen vekony vagyok, tul vekony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! 😃 Eloszor is, nagyjabol odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb 80%-ban odafigyelek a maradek 20-ban meg nem erdekel! (Tegnap ettem epp egy uveg Nutellat 🤷🏼‍♀️ es tudjatok mit?! Nem banom) Intermittent Fastinget csinalok ami azt jelenti, hogy 16 oraig nem eszem es 8 oraig igen.. nem reggelizem (sosem szerettem) kb delben ebedelek es 6-kor nalunk vacsora. Ha kozben megehezem, eszem valamit. Probalok nem enni szenhidratot.. viszont peldaul a ferjem szulinapjan 2 tortat vettem, csak azert, hogy az egyiket en ehessem meg! 😂 De nyilvan nem minden nap van szulinap! Ha megkivanok egy pizzat akkor megeszem! (Ez sem minden nap termeszetesen) A masik!!!Baromi jol tudom, hogy melyik szog all jol nekem!! 16 eves koromtol fotoznak, megtanultam, melyik pozok allnak jol! Tudom, hogy milyen fenyek az elonyosek.. Csinalok magamrol 50 selfie-t amibol 1-et posztolok amin jol nezek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhuzom a csipom (laposabbnak tunik a has) vagy epp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illuziok is lanyok.. mindenki a legjobb oldalat akarja mutatni es legtobbszor EL NE HIGGYETEK!! 😂😂 a fenyekkel, szogekkel hatalmasakat lehet csalni!! ☝🏼🤷🏼‍♀️ Fuzokben, persze, kicsi a derek de levegot nem kapok! 😂 Viszont, en tenyleg meg vagyok elegedve a testemmel sot imadom! Nem cserelnem el egyik hurkam sem! 😂 ez vagyok EN es Nagyon szeretem! ☺️♥️ Persze, no vagyok es soha nem fogok belefardni a “tokeletesitesbe” es mindig a legjobbra torekszem.. Mindig uj trukkoket vagy kezeleseket probalok ki de ez szerintem a DNS-unkben van! 😂 Nah es akkor meg a filterekrol nem is beszeltunk! 😂😂😂 (Clarendon filter a legnagyobb kedvencem 😂😂😂) 👉🏼Lapozz a “valosagert” 😂 #ILoveMyBody

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

Hargitai Bea sokat tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében: 

Hargitai Bea Las Vegas-i fotójáért nem véletlenül voltak oda a rajongók (Fotó: Instagram)

(Nyitó kép: Hargitai Bea/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top