Szabadidő

Bébi Yoda-rajongók, figyelem! Megvan, mikor jön a Mandalorian folytatása

A tavaly novemberben debütált sorozat második évadát már a premier előtt elkezdték forgatni.

Kevés dolog igázta le a bolygót olyan sebességgel, mint a The Mandalorian című sorozat jellegzetes mellékszereplője, az atomcuki bébi Yoda. A Csillagok háborúja univerzumában játszódó sorozat a Disney saját streaming-csatornáján, a Disney+ kínálatában debütált, és nem túlzás állítani, hogy a hazánkban forgatott Witcher (Vaják) mellett ez volt a tavalyi év egyik legnagyobb durranása, amelynek egyik különlegessége, hogy a Netflix vagy az Amazon Prime sorozataihoz képest nem egyszerre jelentek meg az epizódjai, hanem a klasszikus mintát követve hétről hétre. 

A stúdió bízott a sikerben, ezért – ahogy a SorozatWiki írja – már a tavalyi premier előtt berendelték a széria második évadát is, amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy idén ősszel láthatják majd a rajongók. 

A The Mandalorian Bébi Yodájának senki sem tud ellenállni (Fotó: Disney)

Most Bob Iger, a Disney elnöke jelentette be, hogy a The Mandalorian második évada 2020. októberében debütál majd a Disney+ kínálatában, a konkrét napot azonban egyelőre még ő sem árulta el. 

Annyi azonban kiderült, hogy a Disney streaming-platformjára augsztusban kerül fel a Falcon & Winter Soldier című sorozat, amely a Marvel univerzumában játszódik majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top