Szabadidő

A vágóhídról mentett kutya úgy néz ki, mint bébi Yoda

Mork valószínűleg valaki tányérján végezte volna Kínában.

Ha imádod a cuki kutyákat, és bébi Yoda is a kedvenced, akkor ismerd meg Morkot, aki egy személyben megtestesíti mindkettőt.

A kutyát tavaly októberben mentette meg Kínában a Harbin SHS nevű állatvédő szervezet, amikor más kutyákkal együtt egy vágóhídra vitték, hogy aztán valaki tányérján végezze. Morkra nagyon legyengült állapotban, alig több mint 5 kilósan találtak rá, csoda, hogy nem pusztult el.

De szerencsére azóta megerősödött, és az Egyesült Államokba került a Road Dogs & Rescue menhelyére. Az alapító, Nikki Carvey sem tudott ellenállni Morknak, rögtön örökbe is fogadta. Azóta pedig már Instagram-oldala is van a kutyának.

Mork mögött sok küzdelem van, de még hosszú az út a teljes felépülésig. A rossz táplálkozás miatt baj van a szívével, a tüdejével és az állkapcsával, de a menhely tulajdonosa optimista. Már sikerült 2 kilót gyarapodnia, és az emberek biztató üzenetei sok erőt adnak.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top