Szabadidő

Control freak kismamák figyelem! (x)

Rendeljétek házhoz a nagybevásárlást, és babázzatok nyugodtan!

Most szültél, de szereted te intézni a bevásárlást? Mivel kisbabád nélkül nem szívesen mész sehová, vele pedig még nem lehet, így az online vásárlás lehet a kézenfekvő megoldás neked. Ha szomorú vagy amiatt, hogy így nem jutsz hozzá Budapest legfinomabb péksütijeihez, akkor jó hírünk van! Az újonnan megnyílt online szupermarket és piactéren, a Kifli.hu-n a Marmorstein és a Panificio il Basilico pékáruit is megtalálod, sőt, a Jókenyér kiskiflije is a vacsorád lehet akár még ma, hiszen a Kifli.hu-ról 3 vagy 4 órán belül nálad lesz virtuális kosarad tartalma, helyes kis papírzacskókban.

Aggódsz, hogy mi van, ha épp a fürdetést, esti hosszú szoptatást szakítaná félbe a futár? A Kifli.hu-nál emiatt nem kell izgulnod: előre meghatározhatod azt az egyórás sávot, amikor a futár megérkezik, ráadásul előre megjelölheted, hogy csengethet-e vagy inkább csak a mobilodon hívjon, amikor odaér.

A Kifli.hu kínálatában az alapvető élelmiszerek mind megtalálhatóak, a termékek fele pedig magas, prémium kategóriájú. A Marks&Spencer termékei is megtalálhatók itt, szóval a régi kedvenc kekszeidet házhoz rendelheted, és majszolhatod, miközben alvó kisbabádban gyönyörködsz.

Ha már elkezdted a hozzátáplálást, a bébiételt is nyugodtan rendelheted a Kifli.hu-ról, ráadásul bababarát mosó-, tisztító- és mosogatószereket is találsz az oldalon.

Ugye milyen kényelmes így a bevásárlás? Az első pár hétben jó, ha a kötelező vizsgálatokra el tudsz menni egyedül, a bevásárlásra már amúgy sem lenne idő. Később pedig, ha már több szabadidőd lesz, akkor se a vásárlással nyűglődj, hanem igyál meg egy kávét a barátnőiddel, vagy menj el egy jó pilatesre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top