Szabadidő

A 95 éves néni legjobb barátja lett a bumfordi kutyus

Kölyökkora óta rendszeresen látogatja a szomszédban lakó nénit a barátságos bernáthegyi.

Amikor Brody, a bernáthegyi kutya még kölyök volt, egyik nap átugrott szomszédolni Sally Reenhorn kertjébe, és belesett a néni házának hátsó ajtaján. Sally nem számított a váratlan látogatóra, így csak egy darab pirítóssal tudta megkínálni a blökit, ez azonban nem szabta gátját egy varázslatos barátság kialakulásának. 

Brody ugyanis ezután naponta akár többször is megjelent Sally házánál, a pirítósból pedig afféle hagyomány lett kettejük között. 

„Azt gondoltam, biztos szereti a száraz kenyeret – mondta az idős asszony a Laughing Squid értesülései szerint. – Kiderült, hogy imádja és a mai napig csak ezt akarja, még a kutyakaját sem fogadja el tőlem, csak a pirítóst kéri.”

A furcsa páros szinte elválaszthatatlanná vált, de aztán a sors közbeszólt: Sally Reenhorn sajnos kisebb szívrohamot kapott, ezért egy három mérfölddel távolabbi idősotthonba kellett költöznie. Brody-t azonban ez nem akadályozhatja meg abban, hogy kedvenc barátnőjét meglátogassa, amikor épp úgy tartja kedve. Gazdái elmondása szerint mindössze az nem fér a fejébe, hogy miért nincs ott Sally a szomszéd házban, ahová még most is naponta ellátogat, akkor is, ha aznap már megvolt a vizit az idősotthonban is. 

View this post on Instagram

Visiting with Miss Sally❤️😂

A post shared by Blizzard/Lulu and Brody/Sally (@blizzardandlulu) on

Sallynek innen is további jó egészséget, Brodynak pedig még sok-sok pirítóst kívánunk!

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top