Szabadidő

Nagy változás a BKK-nál – Ne maradj le!

Március 3-án már tudni lehetett, hogy megújul a BKK Facebook-oldala, 5-én pedig újabb nagy változást jelentettek be. 

Eddig szinte minden, a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatos információt a BKK hivatalos Facebook-oldalára pakoltak fel, ám ez 3-ától megváltozott. Mostantól itt, a régebbi felületen ilyen posztokkal találkozhatnak a követők:

  • hogyan érinti a városban élőket az M3-as metró felújításának következő szakasza (videóval),
  • tavaly több millió forintnyi helyszíni bírságot szabtak ki azokra az autósokra, akik jogosulatlanul hajtottak rá a mintegy 75 kilométer hosszan húzódó budapesti autóbusz forgalmi sávok valamelyikére,
  • látványos képek a 150 éves Budavári Siklóról,
  • hány kilométert képes megtenni egy új trolibusz felső vezeték nélkül,
  • 34 év szolgálat után, 2020. február 28-án gördült ki utoljára a garázsból Budapest egyik legöregebb autóbusza.

 

Színesek, érdekesek, némelyik szerethető, néhány pedig hasznos. Jól láthatóan ezt a vonalat kezdi követni a BKK Facebook-csapata, de mi lesz a kedvenc: „KÖD VAN! NEM JÁR A LIBEGŐ!” posztjainkkal?

Nos, pánikra semmi ok. A BKK új, BKK Info Facebook-oldalt hozott létre, és mostantól itt lehet arról tájékozódni, hogy melyik villamos, troli, metró, busz nem jár, vagy melyik vonalon állt helyre a közlekedés. Ráadásul a posztok elején piros X-el jelölik, ha valami leáll, és zöld pipával azt, ha újra használható.

ŐJ BKK Facebook oldal

Két Facebook-oldalon lehet követni mostantól a BKK-t

Kiemelt kép: https://www.facebook.com/bkkbudapest/

Facebookkal kapcsolatos legfrissebb híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top