Szabadidő

Pizzásdobozokon keresnek gazdit a menhelyi kutyáknak

Két kutya mári gazdira talált a pizzásdobozos akciónak köszönhetően.

Pizzásdobozokra ragasztott szórólapok segítségével keresnek gazdit menhelyi kutyáknak a New York állambeli Amherstben. Az elképzelés egy helyi állatvédő szervezet, a Niagara SPCA rendezvényszervezőjétől, Kimberly LaRussától származik. Ő kereste meg a Just Pizza helyi franchise-tulajdonosát, Mary Alloy-t a kampány ötletével.

„Szeretem az állatokat, és utálom őket ketrecekben látni” – fogalmazott Alloy, aki számára természetes volt, hogy igent mond a projektre.

pizzásdoboz gazdikereső kutya

(Fotó: Facebook/ Niagara SPCA)

A nő nem először segít a menhelynek, korábban már pénzt is gyűjtött a javukra az étteremben, illetve pizzát is adományozott a szervezet rendezvényeire.

A pizzás dobozos akciónak köszönhetően két kutyus,  Larry, egy hat hónapos pitbull-labrador keverék, valamint Joel, egy hét hónapos pitbull keverék máris gazdira talált. LaRussa és Alloy eltökélték, hogy addig folytatják a projektet, míg az összes kutyának sikerül gazdát találni. Sőt, már más környékbeli pizzériák is jelentkeztek, hogy ők is szívesen felragasztják a szórólapokat a dobozaikra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top