Szabadidő

Ez volt 2019 legmenőbb dala

Billie Eilish „Bad Guy” című kislemezét 19,5 millióan vették meg.

A nemzetközi lemezipari szövetség (IFPI) szerint Billie Eilish mögött Lil Nas X végzett Old Town Road című dalával, amely 18,4 milliós eladást produkált világszerte, a harmadik helyre pedig Shawn Mendes és Camila Cabello kislemeze, a Señorita futott be 16,1 millióval. A tízes listára még Post Malone és SwaeLee, Ariana Grande, Tones and I, Ed Sheeran és Justin Bieber, Lady Gaga és Bradley Cooper, Lewis Capaldi, valamint Halsey fért fel.

Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

Billie Eilish Bad Guy-a tizenöt országban vezette a slágerlistát, idén két Grammy-díjat is kapott. A szám az énekes első stúdióalbuma, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? ötödik kislemezeként jelent meg egy évvel ezelőtt. Billie Eilish legújabb dala, a No Time to Die a friss James Bond-film betétdala, a filmszéria történetében a megjelenése első hetében legnagyobb eladást elért dal lett a brit listákon 10,6 milliós streameléssel.

Zene: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top