Szabadidő

Dermesztően reagált a nagyi 94. szülinapjának megünneplésére

Kicsit sokkolta a családot a megjegyzésével a nagymama.

A 24.hu vette észre azt a videót, amely egy nagymama 94. születésnapján készült. A jelenet a következő: nagyi ül a torta előtt, rajta az égő kilences és négyes gyertya, az összegyűltek pedig a Happy Birthdayt éneklik épp. A nagymama mindezt rezignált arccal fogadja, talán mintha a végére elmosolyodna, miközben azt mondja: „Hát, nagyon szépen köszönöm”. A mondat második felét azonban kicsit más hangnemben fejezi be…

A 94 éves nagymama valahogy nem tudott annyira örülni születésnapjának, mint a körülötte lévők. Képünk illusztráció - Cristian Newman on Unsplash

A 94 éves nagymama valahogy nem tudott annyira örülni születésnapjának, mint a körülötte lévők (Képünk illusztráció. Fotó: Cristian Newman on Unsplash)

„Remélem, ez az utolsó” – jegyzi meg. Hirtelen senkinek sem esik le, mit is mondott: egy férfitől azt hallani, hogy felvágja a tortát, az idős asszony mögötti lánynál is eltelik pár pillanat, míg felfogja a nagymama szavait:

@paulinekayy

THE ENDING .. I CANNOT😭

♬ original sound - paulinekayy

A sokkoló üzeneten később persze a család sem tudott mosolyogni, ám a videót készítő unoka mindenkit megnyugtatott később azzal, hogy a nagyi jól van.

A nagymamák tudnak azért aranyosabb dolgokat is mondani vagy tenni:

  1. Csak akkor tapsolok, ha valami jó volt” – 10 mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani
  2. Veszettül dögös nagyi a Dallas nagymamája, Linda Gray
  3. Elképesztően kipattintotta magát a 73 éves nagyi, úgy nyomja a fekvőtámaszokat, hogy leesik az állad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top