Szabadidő

Szokatlan ajándék: vécépapírt ad a rendelés mellé egy amerikai étterem

Ingyen toalettpapírt ad az elviteles ételrendelések mellé egy amerikai étterem. Így kívánnak mosolyt csalni a vásárlóik arcára a koronavírus-járvány idején.

A koronavírus terjedésének hírére sokan rohantak a boltokba, és raklapszámra vásároltak fel a toalettpapírt. Ausztráliában a vásárlók még össze is verekedtek rajta, de amikor a járvány elérte hazánkat, akkor nálunk is megüresedtek a polcok. 

Egy amerikai étterem is meglátta a lehetőséget a vécépapír felvásárlásában. A minnesotai Cambridge Bar and Grill akciót hirdetett: ezentúl minden 25 dollár (8200 forint) feletti elviteles ételrendelés mellé egy guriga toalettpapírt ad. Az Egyesült Államokban is nehézséget okoz többeknek a termék beszerzése, innen jött az ötlet, hogy ők ajándékba adják.

Így talán annak is jut, aki elől felvásárolták (Fotó: Facebook)

Így talán annak is jut, aki elől felvásárolták (Fotó: Facebook)

„Amikor a vásárlók megkapják a rendelésüket, őszinte nevetést hallani, ami jelen pillanatban a legjobb dolog” – mondta az étterem tulajdonosa, aki munkatársaival szeretne mosolyt csalni az emberek arcára a koronavírus-járvány miatti nehéz időkben – úgy tűnik, sikerrel.

(via)

Kapcsolódó cikkek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top